Oct 2009

de glimlach van een kind

dinsdag 27 oktober 2009


Lieve Yannick,

Het is hartverwarmend hoe liefdevol je af en toe naar je zusje kijkt. Wij genieten daarvan. En wij gaan ook steeds meer van Indra zelf genieten. Lees hier verder...

nasleep

donderdag 15 oktober 2009


Lieve Yannick,

De operatie is dan wel geslaagd, de nasleep levert toch nog wel wat complicaties op voor jouw lijfje en je welzijn. Je hebt nog steeds duidelijk pijn en je voelt je niet lekker. Dat is ook niet zo gek na een buikoperatie van zes uur, maar we vinden het heel vervelend voor jou dat hier zo'n lange nasleep aan vastzit. Het is heel onprettig om ons dappere kind zo uit zijn doen te zien op een ziekenhuisbedje. Je hoort aan de bedhekken te rammelen en met speelgoed te gooien! Lees hier verder...

samen

zaterdag 3 oktober 2009


Lieve Yannick,

Het is heerlijk thuis met z'n viertjes. En deze foto demonstreert dat de twee kleinsten van het gezin het prima met elkaar kunnen vinden - Indra huilde omdat ze honger had, niet omdat ze naast jou in bed lag!


Goedemorgen! Even voor de gein je zusje naast jou in je bed neer gelegd. Je ging haar spontaan aaien en knuffelen (en natuurlijk met je mooiste glimlach poseren voor de foto).

Inmiddels zijn de foto’s ook geplaatst bij de laatste blog van september. Als je die wilt zien ga naar September of klik gelijk hier.